De buitenkant van afvoerbuizen is soms zichtbaar, maar de binnenkant niet! Met onze verschillende rioolcamera's kunnen wij uw riool vanbinnen bekijken en ook de exacte locatie van uw buizen bepalen.

Endoscoopcamera 

De kleinste camera die ingezet kan worden voor afvoerleidingen vanaf DN32.

Minicamera

Voor diameters (DN40 - DN50 mm) maken we gebruik van een minicamera.

Voor een cameraonderzoek met volledig conform verslag voor schade- of verzekeringsclaims beschikken we over een nieuwe camera met 360° zwenkbare kop zodat alle hoeken geïnspecteerd kunnen worden. Na het onderzoek krijgt u een volledig verslag met bijhorende foto’s en een schets van het volledige traject.

Self-levelling duwcamera

Perfecte camera voor de meest gangbare diameters van een huishoudelijke riolering. Doordat deze lens zich automatisch horizontaal draait, geeft dit een perfect, begrijpbaar beeld voor iedereen.

Self-leveling zwenkcamera

Deze is uiterst geschikt om grotere diameters (DN90 - DN200) te inspecteren en dit in alle hoeken en kanten door zijn 360° roteerbare camerakop.

Verslag

Voor een cameraonderzoek met volledig conform verslag voor schade- of verzekeringsclaims beschikken alle camera's over de nodige software. Na het onderzoek kan u een volledig verslag met bijhorende foto’s en een schets van het volledige traject verkrijgen.

Ga terug naar alle diensten